Referencie


Náš zážitok s Veggie Lab bol veľmi pozitívny. Kurz bol výborne zorganizovaný, lektor mal skvelý prístup a jedlá boli nielen chutné a  inšpiratívne. Odporúčam každému, kto chce posunúť svoju kuchyňu na vyššiu úroveň.

Ján M., šéfkuchár – Trenčín

Po 15 rokoch v kuchyni som nečakala, že ma niečo prekvapí. Ale tieto kurzy mi otvorili oči – rastlinná strava vie byť kreatívna, premyslená a chuťovo bohatá."

Petra K., kuchárka – Trnava

Kurz bol praktický, profesionálny a zároveň veľmi príjemný. Oceňujem dôraz na výživu aj ekonomiku surovín. Určite sa zúčastním aj ďalšieho modulu.

Martin Š., vedúci školskej jedálne – Bratislava

Zobrali sme si z kurzu veľa – recepty, tipy aj odvahu zaradiť rastlinné jedlá do denného menu. A hostia si ich pochvaľujú!

Zuzana N., kuchárka v hotelovej reštaurácii – Liptov

Najviac ma odpálila príprava vegánskej majonézy! Za pár sekúnd hotovo.

Miro M., kuchár - Bratislava

Prišiel som zo zvedavosti. Odišiel som s prázdnym tanierom a krízou identity. Ako je možné, že v tom thajskom curry nebolo mäso, a predsa som si trikrát naložil?! A tofu... TOFU?! Ja, čo som si myslel, že tofu je len trest za zlé skutky. Odteraz verím. A curry chcem každý týždeň!

Alexander N., kuchár - bývalý skeptik, dnes fanúšik kokosového mlieka