Referencie
Náš zážitok s Veggie Lab bol veľmi pozitívny. Kurz bol výborne zorganizovaný, lektor mal skvelý prístup a jedlá boli nielen chutné a inšpiratívne. Odporúčam každému, kto chce posunúť svoju kuchyňu na vyššiu úroveň.
Ján M., šéfkuchár – Trenčín
Po 15 rokoch v kuchyni som nečakala, že ma niečo prekvapí. Ale tieto kurzy mi otvorili oči – rastlinná strava vie byť kreatívna, premyslená a chuťovo bohatá."
Petra K., kuchárka – Trnava
Kurz bol praktický, profesionálny a zároveň veľmi príjemný. Oceňujem dôraz na výživu aj ekonomiku surovín. Určite sa zúčastním aj ďalšieho modulu.
Martin Š., vedúci školskej jedálne – Bratislava
Zobrali sme si z kurzu veľa – recepty, tipy aj odvahu zaradiť rastlinné jedlá do denného menu. A hostia si ich pochvaľujú!
Zuzana N., kuchárka v hotelovej reštaurácii – Liptov
Najviac ma odpálila príprava vegánskej majonézy! Za pár sekúnd hotovo.
Miro M., kuchár - Bratislava
Prišiel som zo zvedavosti. Odišiel som s prázdnym tanierom a krízou identity. Ako je možné, že v tom thajskom curry nebolo mäso, a predsa som si trikrát naložil?! A tofu... TOFU?! Ja, čo som si myslel, že tofu je len trest za zlé skutky. Odteraz verím. A curry chcem každý týždeň!
Alexander N., kuchár - bývalý skeptik, dnes fanúšik kokosového mlieka

