Služby


Účastníkom poskytujeme praktické návody, ako efektívne pripravovať chuťovo atraktívne a nutrične vyvážené jedlá domácej aj medzinárodnej kuchyne bez použitia živočíšnych produktov. Kurzy sú navrhnuté s ohľadom na optimalizáciu food costu, efektívnu organizáciu práce a aktuálne výživové a environmentálne poznatky. S našimi bohatými skúsenosťami v príprave rôznych vegánskych a vegetariánskych jedál, sa naučíte nové techniky a recepty, ktoré vás posunú v kulinárskom svete.


Rastlinné bielkoviny v profesionálnej kuchyni: Od tofu po tempeh


Street food bez mäsa: Moderné vegánske jedlá do ruky


Farby a chute Ázie: Vegánske curry a woky

Zelený tanier – základný kurz vegánskej kuchyne


Rastlinné bielkoviny v praxi


Tradične, ale rastlinne: Slovenská kuchyňa vo vegánskom prevedení

Bez odpadu, s chuťou: Zero waste v rastlinnej kuchyni


Nová klasika: Práca s rastlinnými alternatívami mäsa, mlieka a syra 


Privátne VIP kurzy